Ασφαλιστική αποζημίωση

Η Ναυτιλία είναι ένας από τους σημαντικότερους κλάδους στον τομέα των ασφαλίσεων. Εμείς, στην H.W.Wood, αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε κίνδυνο ή ρίσκο προκύψει στις καθημερινές δραστηριότητες του πλοιοκτήτη. Ως αποτέλεσμα, το τμήμα διαχείρισης αξιώσεων προσεγγίζει το συμβάν με μεγάλη προσοχή, όχι μόνο όταν αυτό συμβαίνει αλλά και κατά την συνολική περίοδο ασφάλισης του πελάτη. Συνδυάζουμε την διαχείριση ρίσκου και αξιώσεων προσφέροντας τη  πιο άμεση και εξειδικευμένη λύση στους πελάτες μας.

Καθοδηγούμαστε από την δέσμευση να παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης αξιώσεων όπου εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών μας, πριν και κατά την διάρκεια ενός ατυχήματος. Ο πιο σημαντικός στόχος μας είναι να επιτύχουμε και να διατηρήσουμε τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, υπηρεσιών, ακεραιότητας, εχεμύθειας και επαγγελματισμού.
Το τμήμα της HWI αποτελείται από μια αφοσιωμένη ομάδα από ειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι δεσμεύονται να εξυπηρετούμε άριστα τους πελάτες μας.

Για αυτόν το λόγο, είμαστε σε θέση να παρέχουμε συμβουλές και βοήθεια 24/7 για κάθε είδους αξίωση που πιθανόν να αντιμετωπίσουν οι πελάτες μας.

Επικοινωνία / Head of Claims:
Mr Andy Chambers
Direct Dial: +44 (0) 20 36 97 2048
Mobile: +44 (0) 75 57 28 9842
Email: andychambers@hwint.com / claims@hwint.com

More information

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more