ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ποιοι Είμαστε

 

Στην H.W.Wood είμαστε περήφανοι για το ότι συγκαταλεγόμαστε ως ένας από τους μεγαλύτερους Lloyd’s και International brokers, λειτουργώντας ως ανεξάρτητοι, και έχοντας άμεση πρόσβαση ταυτόχρονα στην αγορά του Lloyd’s / Λονδίνου, αλλά και στους πιο καταξιωμένους ασφαλιστές διεθνώς.

Η H.W.Wood Limited ξεκίνησε να προσφέρει ασφάλειες και υπηρεσίες διαχείρισης ρίσκου το 1982, αναλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών κινδύνων.

Το Ελληνικό  γραφείο ιδρύθηκε το 2002, προσφέροντας υπηρεσίες κυρίως για την Ελληνική αγορά

Εγκατεστημένοι σε πολύ μικρή απόσταση από το Lloyd’s του Λονδίνου, με πολλά γραφεία ανά τον κόσμο, είμαστε σε αρίστη θέση να προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες των πελάτων μας, σε παγκόσμια κλίμακα

Πιστεύουμε ότι η εξυπηρέτηση στηρίζεται στην αφοσίωση, για αυτό τον λόγο προτιμούμε την προσωπική ενασχόληση με τις ανάγκες των πελατών μας, συνδυάζοντας ευθύνη και αποτελεσματικότητα.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους Ασφαλιστές παγκοσμίως, μέσω των γραφείων μας στο Λονδίνο, την Αθήνα, την Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Το πλεονέκτημα αυτό μας δίνει την δυνατότητα να εστιάσουμε σε όλων των ειδών τους ασφαλιστικούς κινδύνους, προσφέροντας την καλύτερη λύση για τους πελάτες μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύρια Σημεία

Κορυφαίοι διεθνείς μεσίτες ναυτασφαλίσεων με εξουσιοδότηση στην Lloyd’s μέσω του γραφείου του Λονδίνου
Ιδιωτική / Πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία
Εδραιωμένοι στην αγορά για πάνω από 30 έτη
Πελάτες σε πάνω από 70 Χώρες
Δίκτυο εταιρικών γραφείων σε 15 χώρες παγκοσμίως
Συνεχείς και πιεστικές διαπραγματεύσεις όσον αναφορά τα ασφάλιστρα και το είδος κάλυψης
Αναγνώριση και Σεβασμός από τους ασφαλιστές
Πλήρως Ανεξάρτητοι μεσίτες
Προ δραστική διαχείριση ρίσκου

ΑΞΙΕΣ

Ανεξαρτησία

Είμαστε περήφανοι που δραστηριοποιούμαστε ως πλήρως ανεξάρτητοι διεθνείς ασφαλιστικοί μεσίτες, με άμεση πρόσβαση τόσο στην Lloyds όσο και στους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς διεθνώς. Δεν εξαρτόμαστε ούτε ελεγχόμαστε από εταιρικούς μετόχους, καθώς επίσης και δεν ανήκουμε σε κάποια ασφαλιστική εταιρεία.

Φήμη

Η φήμη και το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι τα προτερήματα μας. Έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε μια εξαίρετη ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι φιλοδοξούν να αποτελούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Επαγγελματικότητα

Φημιζόμαστε για την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό μας. Το συμφέρον των πελατών μας έρχεται πάντα πρώτο. Χαρακτηριζόμαστε από μια ασυμβίβαστη αποφασιστικότητα να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οτιδήποτε αναλαμβάνουμε. Πιστεύουμε ότι η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών ανταμείβεται με την διαρκή αφοσίωση.

Ειδικός

Οι εξειδικευμένες ομάδες μας λειτουργούν σε συνεργασία, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, βασισμένες στις ανάγκες των πελατών μας, ενώ μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μια ολοκληρωτική λύση που να ταιριάζει στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Ανταγωνιστικός

Χωρίς αμφισβήτηση, είμαστε ικανοί να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο, αξιοποιώντας πλήρως την αναγνωρισμένη θέση μας στην αγορά

Παγκόσμια

Βοηθούμε του πελάτες μας να διανέμουν τους κινδύνους τους, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Lloyd's of London

Η Lloyd’s είναι η πιο εξειδικευμένη αγορά ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας το κορυφαίο και πιο πολυδιάστατο σύνολο καλύψεων. Αναλαμβάνει να ασφαλίσει ένα ευρύ φάσμα διαφόρων κινδύνων, με τα 80 συνδικάτα να καλύπτουν όλα τα είδη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Οι ασφαλιστές έρχονται σε επαφή καθημερινά με χιλιάδες brokers για να προσφέρουν ασφαλιστικές λύσεις σε ανάγκες, για πάνω από 200 χώρες σε παγκόσμια κλίμακα. Η Lloyd’s ασφαλίζει την πλειοψηφία των εισηγμένων εταιρειών στον FTSE 100 και Down Jones, ενώ παράλληλα διαθέτει και την ισχυρότερη χρηματοοικονομική ασφάλεια υποστηριζόμενη από άριστες αξιολογήσεις.

www.lloyds.com

Visit Lloyds

 

More information

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more